Floros simfonija Kaune - kai beveik žinai, kad bus blogai, bet pasirodo klydai

Vieta: Jonavos g. 214, Kaunas.
Internete: http://www.florossimfonija.lt
Pasirinkimas - salotos, picos, įvairūs karštieji patiekalai.


         Kas bent kartą lankėsi Palangoje apie Floros simfoniją tikrai žino, nes na man atrodo, kad tas restoranas ten amžinai, net mano pirmoji meilė išdidžiai vedėsi ten mane. Atsimenu užsisakėm po pigiausią patiekalą iš meniu ir jautėmės labai suaugę, vien dėl to, kad galim sau leisti nueiti į TOKIĄ kavinę. Paskui laikai keitėsi...Mano draugė matyt irgi jaučia tokią nostalgiją, nes vieną vakarą primygtinai siūlė susitikti Kauno Floros simfonijoj. Geras oras, šiltas vakaras, kodėl gi ne pagalvojau? Ir iš tiesų užėjus į restorano kiemelį gali pamiršti, kad randiesi Jonavos gatvėje.
       Paprastai, kaip taisyklė pasitvirtina, tai, kad jei restoranas daug investuoja į dizainą, interjerą, aplinką, žinok, kad maistas čia greičiausiai bus ne pirmaeilis dalykas. Tam ir nusiteikiau. Klydau....
Mano išsirinktos firminės salotos (parmos kumpis, melionas, rukola, špinatai, burokų lašai, skrudinta duona, saulėje džiovinti pomidorai, 7.5 euro) - buvo puikios. Tiesa, panašu, kad su ingredientais jie varijuoja - rukolos neradau, bet buvo braškių, šilauogių, burokėlių lapų ir riešutų (o tai meniu būtina paminėti!).


       Draugės vištienos grill kepsnys (marinuotas meduje, su grill daržovėmis ir bulvių kroketais, 8 eurai) ir nenuvylė, teisingai iškeptas, gražiai patiektas, nes dažniausiai grill kepsniai būna numetami šalia fri bulvyčių, ir tiek.


      Neteigiu, kad tai restoranas, kurį būtina aplankyti, ar jis turi pasiūlyti kažką išskirtinio, bet panašu, kad vasarą, tai tikrai bus žmonių traukos vieta, o jei pavyktų ir išlaikyti maisto kokybės kartelę, būtu visai puiku.

Maisto Diletantė

#apžvalga #Kaunas #restoranas #skanu #maistas

Komentarai

Populiarūs įrašai